UITPAS OOSTENDE

uitpas

Al jaren heeft KVO Se'Academy een goede samenwerking met Stad Oostende m.b.t. het aansluiten van kansarme jongeren in Oostende. Het vroegere Sportkans heeft plaatsgemaakt voor UiTPAS en uiteraard springt onze academy weer mee op de kar.

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen. Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen.

Vanaf nu kunnen alle kinderen en jongeren t.e.m. 18 jaar hun UiTPAS gebruiken wanneer ze gaan sporten bij onze club. Geef je UiTPAS-nummer door bij inschrijving en spaar UiTPAS-punten als je gaat sporten. Misschien kan je de punten omruilen voor een leuk voordeel bij onze club of bij een andere jeugd,- sport of cultuuractiviteit!

Wie een UiTPAS aan kansentarief heeft, krijgt 80% korting op het lidgeld. Je betaalt dus maar 20% van de totale prijs. Was je afgelopen seizoen ingeschreven bij ons via Sportkans? Dan kan dat nu via jouw UiTPAS aan kansentarief.

Mensen uit Oostende, die denken gebruik te kunnen maken hiervan, kunnen alle info vinden op deze LINK. Bij KVO Se'Academy zijn alle voetballers met UiTPAS welkom, zowel in de STARt ACADEMY als bij onze competitieve ploegen.

Bij onze eerste ploeg doet men trouwens ook mee met UiTPAS en hangen daar speciale acties aan vast. Meer daarover is te vinden op volgende LINK.