KROKUSSTAGE 2020

krokusstage

Dat KVO Se'Academy een stage kan organiseren, weten de meer dan 100 deelnemers die elk jaar deelnemen aan de zomerstage. Dit seizoen gaan we voor iets nieuws. Tijdens de herfstvakantie organiseerde KVO Se'Academy voor de eerste keer een stage met enkel techniek en (voetbal)fun! We herhalen dit in de krokusvakantie. Deze keer is het thema KVO-DNA. De stage duurt vier dagen (woensdag niet). Kom erbij en schrijf je in!

Doelgroep

Alle spelertjes vanaf U6 (2014) tot en met U12 (2008) kunnen deelnemen aan deze voetbalstage. Men hoeft niet bij KVO aangesloten te zijn. Spelers van andere clubs zijn welkom!

Waar?

Op de terreinen van KV Oostende (de SCHORRE) aan de Sportparklaan (Mr. V-Arena) 

Wanneer?

maandag 24, dinsdag 25, donderdag 27 en vrijdag 28 februari 2020 

Hoe ziet onze dag eruit?

Vanaf 8u00 voorzien we opvang voor wie wil. Iedere dag zijn er 's morgens twee (techniek)trainingen vanaf 9u00. Tussen 12u00 en 13u00 eet iedereen zijn eigen lunchpakket. Na onze middagpauze zijn we weer helemaal klaar om er tegenaan te gaan met alternatieve activiteiten tot 16u00. Vanaf dan mogen alle mama’s en/of papa’s hun schatten terug komen ophalen. Er is nog opvang voorzien tot 16u30.

Kostprijs? Wat is er inbegrepen in deze prijs?

80 euro

• voetbalstage door gediplomeerde jeugdtrainers van KVO Se'Academy

• activiteiten in de namiddag

Hoe inschrijven? Hoe betalen?

Gelieve zeker het online formulier op onderstaande link in te vullen!

ONLINE INSCHRIJVEN

Betalen doe je via een overschrijving naar het nummer BE32 73803243 4802 met vermelding van naam, voornaam + krokusstage 2020.

Bekijk HIER de reeds ingeschreven deelnemers.

Voor meer info over de herfststage mag men steeds contact opnemen met de verantwoordelijke, Korneel Deceuninck, via stages@kvo.be.